Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


donderdag 4 november 2010

Cabbage Tree Restaurant

Ook vanmorgen hebben we het rustig aan gedaan. Het lijkt wel iedere dag zondag. Eitje erbij, bakkie koffie. Heerlijk. Maar uiteindelijk moest het toch gebeuren. Flip heeft een wasje gedraaid en vervolgens buiten aan de waslijn opgehangen.


Na het ochtenddutje van Mees zijn we via Winton, waar we hebben geluncht, afgezakt naar Invercargill. Want ja, de trampoline gaat er komen. Gistermiddag verliep de advertentie op de veilingsite en aangezien er niemand een bod had uitgebracht waren wij de eerste.
Met twee auto's (we hebben er 2!) zijn we die kant opgegaan. Earl, van wie de trampoline was, heeft genoeg van NZ en gaat naar Brisbane en kan dat ding niet meenemen. Werk, een andere vrouw? Nee, gewoon 'ns wat anders. Waar kennen we dat van...
Van de locals moet je het hebben dus meteen maar gevraagd waar je met wat kids leuk kunt eten. Welnu dat is de Cabbage Tree Restaurant (url). Richting het strand. En warempel; hij had gelijk. Een geweldige tent met geweldig eten.
En helemaal in het zonnetje. Het is voor de derde opeenvolgende dag zo'n 25 graden. Ongekend voor hier. En wij maar onze lange broeken aanhouden want het weer kan zomaar omslaan of je verbrand binnen 10 minuten. Morgen doen we die kurze Hosen an.


Overzicht foto's (4)

2 opmerkingen:

  1. Hoi Sam,

    We hebben net met de hele klas, op het digibord, naar foto's zitten kijken. Youri mist je vreselijk (en Samet ook, roept hij net. Iedereen begint nu te roepen dat ze je zo missen). De foto's zijn leuk maar we wachten op een foto van jou in uniform!
    Het motregent hier en we zijn jaloers op het mooie weer bij jou.

    Succes op school maandag (in groep 4 hihihi.

    groeten van 6a en juf Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi familie Zwart :-),
    Leuk om jullie belevenissen te zien en te lezen.
    Jullie zijn goed aangekomen en het ziet er allemaal mooi uit daar (landschap, huis ,weer).
    Jullie missen hier niets qua weer.
    Hebben kennis gemaakt met de nieuwe buurtjes, leuke buurvrouw helemaal goed.
    Wensen jullie een hele leuke tijd daar en we volgen jullie belevenissen natuurlijk.
    Groetjes van Nynke en Jorrit aan de kids.
    De Rumpies.

    BeantwoordenVerwijderen