Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


vrijdag 31 december 2010

Writers block?

Ik hoor het je denken. Wat is het stil aan het front. Klopt ook. Het is een beetje stilte voor de storm zo de laatste dag van 2010. Voor ons is 2010 een kort jaar. En wordt 2011 een halve dag langer ;-)

Na het afscheid van M+A is het hier afgelopen maandag en dinsdag gaan regenen. En niet zo'n beetje ook. De boeren blij. Wij minder blij. De crib in Riverton was dan ook niet zo'n succes. Dat is meestal het geval in een badplaats als het hoost. Je kunt geen kant op. We hebben het daar dus welgeteld een nachtje uitgehouden (ma-nacht).
Sinds woensdag is het overigens weer aangenaam. Ik en de kids hangen wat rond het huis en T is aan het werk. Verder verkennen we in de middag de zwembaden. Ze krijgen er geen genoeg van. Ik denk dat ik ze nu wel zo'n beetje allemaal in de omgeving heb gehad (straal van 60 km).
Wellicht vieren we vanavond de jaarwisseling op het strand in Riverton. Dat is de place to be. Maar misschien wordt het ook wel een oudejaarsavondconference. Het speelt hier niet zo'n prominente rol als in Nederland.
Een ieder in Nederland een fijne jaarwisseling gewenst en veel plezier op de party bij F+M (The voice of Heemskerk)!

Foto's laatste week 2010

6 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Paul, Tanja, Sam, Marit en Ramon,

    Jullie zitten nu al in een niew 2011 en wij moeten het nog met een oud 2010 doen.
    Veel plezier daaro in 2011 en You'le be back (soon)
    http://www.walweb.nl/kerstkaart2011.jpg

    Groetjes,

    Ronald, Andrea, Nicolle en Bart

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jawel Grote Familie Zwart: jullie hebben de jaarwisseling alweer achter de rug en wij moeten al het vuurwerk nog krijgen! Vanavond vieren wij het dus -zoals bekend- bij de Familie Sturk. Wie weet kunnen wij allen elkaar nog wel even 'live' het aller aller beste wensen voor komend jaar via Skype, zal het zeker voorstellen voor zover hier al niet aan gedacht is?! Anders alvast van deze digitale kant uit: Heel veel voorspoed met z'n zessen en kom zeker in de loop van 2011 onze kant weer uit, want ondanks alles gaat er toch niets boven ons Nederland! De borrel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De beste wensen voor 2011! Hier stijgt de spanning. De kids (vooral Sophie) houden het niet meer. Ze staan de hele dag al te stuiteren. Nog 5 uurtjes tot 0.00 uur.
    Hartelijke groeten van Josine, Willem, Sophie, Julia, Emma, Mats en Jens. p.s. hebben jullie Skype? Kunnen Sophie en Marit misschien even (beeld-) bellen? Ons accountnaam is willemjosine.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier Martijn en Wendy life vanuit de Sturken studio.
    Voor jullie is 2011 al lang gaande, wij gaan het strak `voelen`. Wendy, Martijn, Angela, Nick en Simon zijn er klaar voor, nu het publiek nog...
    Zou leuk zijn als jullie nog even life (Skype) in de uitzending komen.

    All best wishes!!!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tuurlijk komen we strakjes eventjes live in de uitzending! Het gros ligt nu nog te maffen maar dat gaat binnenkort veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen