Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 26 december 2010

Bezoek uit Nederland!

Vandaag was het dan zover. We hebben er erg naar uitgekeken.
Mathijs en Annet uit Heemskerk waren op bezoek (voor intimi de Natte en de Zatte).
Het was erg geslaagd en bijzonder om ons huis, de omgeving (het geheel) aan goede vrienden te tonen. Bovendien weet je ook direct weer dat ons avontuur van tijdelijke aard is. Het is heerlijk om je onder oude vrienden te begeven.
Annet en Mathijs vervolgen hun wereldreis. Je kunt ze via hun eigen weblog volgen.

Onze kerst zit er nu bijna op. Het kerstgevoel hebben we eigenlijk niet gehad. Bij kerst hoort konijn, kou en donkere dagen. En een vleugje familie. Wij hebben lam op de bbq, korte broek en zonnige dagen met nieuwe kennissen gehad. Leuk voor een keer maar het heeft weinig met kerst te maken.


Foto's kerst 2010

4 opmerkingen:

  1. Paul, ik snap het niet, wie is nu de natte en wie is de zatte.
    Veel plezier daar en groetjes aan Thijs en Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was erg gezellig gisteren! Moeten we nog eens doen. :-) Maar eerst nog een tijdje veel plezier en rust in Nieuw Zeeland.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Net weer niet gelukt, gaan het nog een keer poroberen! Hoe moeilijk is het nou om een reactie te plaatsen????

    X
    Majorie
    (Als hij gelukt is type ik meer... anders is het zonde van de moeite)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja hoor, eindelijk is het me ook gelukt om een reactie te plaatsen!!!! Ik denk dat het ouderdom is.... Waarom heb je ook overal een wachtwoord voor nodig, dat je iedere keer vergeet????

    OK, superleuk om M+A op jullie foto's te zien opduiken! Zo te zien hebben jullie het erg gezellig gehad! Uiteraard is het in Hkerk ook weer als vanouds gevierd! De uitnodiging voor onze 1e kd stond natuurlijk al vanaf sept (volgens mij van voor de kermis) maar het was het waard!!!

    We waren bij J+D te gast en waren nog later thuis dan op oud en nieuw zullen we maar zeggen! Heerlijk aan de zelfgemaakte thia maria (Dannielle d'r specialiteit)Volgens de kids was F dronken, maar dat kwam denk ik omdat hij op de terugweg was gevallen, omdat het glad was en hij geen zin had om zijn sneeuwschoenen aan te doen!

    De 2e dag gezellig gebrunchd in De Deining in Castricum op het strand.(Wel jammer dat een brunch altijd zo vroeg begint) We werden opgehaald in een oude brandweerauto met sirene, natuurlijk geweldig voor de kids! Ook wel apart om op het strand door de sneeuw te lopen trouwens!

    Nou verder maken we ons alweer op voor de jaarwisseling, die dit jaar op de IJzerdraatweg gaat plaatsvinden. Het thema is dit jaar The voice of Heemskerk, dus we zijn benieuwd!!!

    Jullie een hele gezellige jaarwisseling, ietsje eerder dan wij! En geniet lekker van de BBQ, heerlijk! Wij moeten het doen met een vuurkorf in de sneeuw!!

    XXX
    Majorie

    BeantwoordenVerwijderen