Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


donderdag 30 juni 2011

Bugs

Het heerst. Numerous bugs (ofwel griep). Afgelopen weekend waren Mees en ik het bokkie. Of misschien waren het wel kiezen die doorkwamen bij Mees. Anyway, hij heeft bijna 41 graden koorts gehad maar is nu weer helemaal het mannetje. Het lijkt wel of zijn haar door de koorts is gegroeid .....

Kijk 'ns naar het vogeltje
Sinds gisteren is T en sinds vandaag Sam niet helemaal 100%. Sam heeft na het fitnessen (op school) vanmiddag op het schoolplein overgegeven. Van verschillende kinderen begreep ik dat ze stukjes mandarijn herkenden (lekker belangrijk).
Ziek zijn komt nooit uit. Maar nu ik thuis ben en voor de zieken en zwakken kan zorgen is het leed te overzien. Sam mag eigenlijk helemaal niet ziek zijn want overmorgen staat de kraker tegen Old Boys Speedsters op het programma (nummer 2 tegen 3, ook lekker belangrijk). Enfin, we zien wel.

Op Playcentre vermaakt Mees zich opperbest. Zijn eerste tekening is een feit. En wat dacht je van lekker swingen met Larissa en Hayley?



Hier staan de overige indrukken van afgelopen week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten