Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


vrijdag 3 juni 2011

Tooth Fairy

Zo wisselen ze in geen maanden een kies of een tand en zo ineens achter elkaar. Afgelopen woensdagochtend, aan de ontbijttafel viel Sam z'n kies eruit. Het bloedde een beetje. Nog geen minuut later kwam Marit aanzetten met een van haar voortanden. Die zat al een paar dagen los maar kennelijk was dat het moment om de tandenfee te laten komen. Het was een duur nachtje voor deze dame!
En toeval of niet. Hebben we de avond ervoor net het verhaaltje van de Tooth Fairy gelezen. Bizar.


Aan Hemelvaart en 2e Pinksterdag doen ze hier niet. De kids hebben dus ook nog geen vrij. Wel is het a.s. maandag Queens Birthday. Dit betekent wel een officiele vrije dag voor het hele land (en ik denk alle Gemene Bestlanden). 
Ik heb alle rotzooi die we willen verkopen al klaar staan. Ik moet alleen in het dorp nog even een goede plek reserveren. Wat mij betreft kan de vrijmarkt en het feest beginnen.

Ik heb van de week m.n. wat foto's gemaakt van Mees op het Playcentre. Als je ze wilt bekijken; ze staan hier

1 opmerking:

  1. Gadverderrie, je kinderen hebben het wel flink voor hun kiezen gekregen Paulus, maar ja, even op de tanden bijten, hoewel dit voor Marit wat moeilijker zal worden, voor haar geldt dan ook 'dan maar de kaken op elkaar'. Een troost is in ieder geval dat ze nooit met hun mond vol tanden staan of met lange tanden eten. Tja, vader Paul zal even een tandje bij moeten zetten deze periode maar ik denk niet dat hij bang hoeft te zijn dat hij daarvoor op zijn tandvlees hoeft te lopen.... By the way: We hebben jullie wel gemist op feest van Erik, je weet wel, die van de dierentuin..... Nog een week Tanja, dan zijn wij aan de beurt!

    BeantwoordenVerwijderen