Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


maandag 13 juni 2011

Gruffalo

Toen Sam, Marit en Ramon nog klein waren gingen ze naar de peuters in Heemskerk (De Vennen). Als vast ritueel las ik daar 2x per week het verhaal van de Gruffalo voor. We/ze konden het wel dromen. Als afscheid van Marit (geloof ik) hebben we toen het boekje van "het kind van de Gruffalo" achtergelaten. Want dat is er ook.
Nu een paar jaar later is de Gruffalo nog steeds actueel. Eigenlijk is het tijdloos. En dus heb ik een aantal weken geleden de engelse dvd aangeschaft. Een daverend succes met name in onze bus.
En wat wil nu het toeval? Helemaal vanuit de UK (want daar komt het oorspronkelijk vandaan) is er ook een toneelschap dat de Gruffalo in de theaters in NZ afgaat. En op dit moment staan ze in Invercargill op de Buhne en de kids (Ramon & Marit) zijn er met school heen. Een schoolreisje. T is mee als parenthelp. Ik ben benieuwd hoe ze het vinden.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten