Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 26 juni 2011

Dierenoppascentrale

We zijn weer gevraagd. Om opnieuw voor een aantal beesten te zorgen. De fam. Bruin viert vakantie op Bali (het is voor boeren nu de rustige tijd) en Lamlam (het lam), het varken (ben ff de naam vergeten), de kippen en eenden moeten toch wat extra aandacht krijgen. Welnu, dat kun je wel aan Marit en de andere kids overlaten. Wij zijn de afgelopen dagen dus een paar keer op de boerderij langsgeweest. En we hebben meteen ook maar 'ns een rondje op een Quad (motorbike) gereden. In de stromende regen..... 
Voor een dier (een broertje van Max) is het wat minder goed afgelopen. Hij is in een val gelokt en kan het niet meer navertellen.
Als we eind oktober weer terug in Nederland zijn en er is oppas nodig voor jullie beesten (lammetjes, varkens, kippen e.d.) kun je ons gerust bellen.

1 opmerking:

  1. Gelet op de foto's en jouw verhaal van hierboven hebben wij er nu toch echt het volste vertrouwen in dat onze katten bij jullie in goede handen zullen zijn wanneer wij er een periode op uit trekken. Momenteel hebben wij 3 tripjes geboekt waarvan de eerste medio december dit jaar. Gelet op jullie aanbod willen wij dan ook voor al deze tripjes de zorg van onze katten aan jullie overlaten. Uiteraard zullen wij elkaar nog nader hierover spreken. - wat treffen wij het toch met zulke (dieren)vrienden!! -
    By the way: Jullie hebben een erg leuk feest gemist gisteravond en wij hebben jullie gemist!
    Groet van Borrel en het vrouwtje

    BeantwoordenVerwijderen