Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


dinsdag 15 februari 2011

Zo gek nog niet

Tegen twijfelaars zeg ik; Doen. Gewoon doen. Doe 'ns gek.

7 opmerkingen:

  1. Paul, Hoe groot is het zijn daar grondstoffen en wegen is daar drinkwater-toevoer, riool en elektriciteit beschikbaar. Wat zijn de lengte en breedte graden. (google coordinaten). Wat is de huur van een gemiddeld huis en hebben deze mensen daar werk. Zie ik een geschikte Backpackervilage.
    Zat even te denken, waarom beginnen met een hotel als je een heel dorp kunt hebben haha.
    Groetjes daar, Owltree-member-erik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zien jullie niet meer terug? Wil wel helpen met het opzetten van die backpackervillage... leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Enrique, het knipseltje is al wat gedateerd. Neemt niet weg dat er hier vast nog wel een of ander dorp te koop is. Ik wil de Owltree wel nieuw leven inblazen. Peil jij 'ns even bij die andere Owltree-alumni (de Natte). Hij is hier tenslotte al geweest. Groet en kus, Paul
    ps; hoe is het met de Poolse bruid?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Paul, zoek jij alvast een goeie locatie voor het hoofdkantoor in het dorp? Ergens naast een boom lijkt me wel wat, kunnen we daar onze huisuil stallen en filosoferen over wat dat bedrijf nou eigenlijk eens zal gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Otira Village wordt Owl Tree Village, New Zealand. Klinkt op zich niet verkeerd...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Owl Tree village, Prachtige naam "Owl Tree Village" het laatste woord moet natuurlijk wel op z'n frans worden uitgesproken. De kosten voor een reclame/crea- bureau zijn zo al gelijk uitgespaard. Klasse Thijs. Ps. Paul hebben zij daar cabrio audi's/porsche's? we willen natuurlijk wel een beetje lekker rondrijden.
    Komen op dat station van ons! ook hogesnelheidstreinen, ik moet huiskater Mister Peer af en toe nog wat eten geven en als ik hem meeneem vreet hij daar alle schapen op..Dat is slecht voor ons imago, we moeten wel een beetje onopvallend zijn en bescheiden blijven.
    Nu de kosten van het reclame/crea- bureau zijn bespaard zat ik zo te denken leeft die beeldhouwer van Amerika nog, die vent die alle VS- presidenten in die berg heeft gehakt haha .....
    Groetjes daar,
    OTV-member-e

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He Regenten,
    De wegen zijn in wintertijd gesperd. Er zijn helaas ook alleen maar bergen (geen golf-paradijs mogelijkheden of iets anders )
    Om mensen te lokken ben je volgens mij gedoemd om er Las Vegas II van te maken, trouwens ook leuk.

    Stunning it may well be, but winters in Otira - which is 1,000 metres above sea level - can be bitterly cold and the village can sometimes get cut off for days.

    BeantwoordenVerwijderen