Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


vrijdag 18 februari 2011

B4SC

Nou, ik ben eruit. Dat BeHAG gebeuren is dus gewoon een website waar je oudergesprekken online kunt reserveren. Erg handig en vooruitstrevend al zeg ik het zelf. Ook T heeft ondertussen een aantal eye-openers beleefd die best handig zouden kunnen zijn in NL. We noteren ze en zullen ze eind 2011 al dan niet implementeren.
Ramon is maandag al begonnen met touch-rugby ondanks dat hij nog niet op school zit. Vooralsnog doet ie voor spek en bonen mee maar dat maakt niet uit. Op Kindie hebben ze overigens een erg leuk afscheidsrapport over 'm in elkaar geflanst. Ik heb 't bijgevoegd. Vandaag was voor hem helemaal een bijzondere. Eerst had ie z'n B4SC (Before School Check). Een gesprek met een nurse die alle bijna 5 jarigen ondergaan. Het was maar goed dat ik erbij was want z'n engels is nog niet je-van-het. En ik kon gelijk 10 formulieren invullen. Daar zijn ze hier gek op. En daarna gingen we meteen door naar de eerste visit op school. Hij kan nu de letter i of I schrijven. Een recht streepje van boven naar beneden. Hij heeft erg veel zin om naar school te gaan. Op 4 maart 2011 kan hij terecht.



Bijgaand de foto's van afgelopen week

1 opmerking:

  1. Hallo Daar!! vandaag is het feest bij jullie!!
    Marit, Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! We hopen dat het een hele leuke dag voor je wordt die je niet snel zal vergeten..

    Heel veel liefs, groetjes en xx-jes voor allemaal. Van Martin & Sas, Sanne & Tessa.
    Ps Ook bij onze meiden op school is dit BeHag systeem al ingeburgerd..

    BeantwoordenVerwijderen