Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 13 februari 2011

Lochiel

Afgelopen week ontvingen we 2 pakketjes. Eerst van Pa Zwart. Daarin zaten de onvermijdelijke zwarte hagelslagen van de Ruijter, pindasaus en de eerste 3 delen van Harry Potter (in het nederlands). Een daverend succes. Een dag later een soortgelijk pakketje uit Castricum van vader Jan en moeder Corry. Dit keer met witte vlokken van dezelfde de Ruijter. Dubbelfeest! Jullie kunnen ons niet blijer maken.........
Nadat ik van de week de lady van de Trust over de lekkage heb gesproken (dat overigens verholpen gaat worden) heb ik gelijk gevraagd of we Marit d'r kamer mochten verven. In eerste instantie een muurtje. Dat mocht. Omdat ik 4 liter verf had en de lady van de Trust had aangegeven dat de huidige kleur toch wel een beetje erg jaren 70 was (zeg maar gerust oerlelijk) heb ik gelijk maar de hele kamer geschilderd. Zachtroze. Marit vind 't geweldig. En ik ook trouwens. Ik hoop de lady van de Trust ook. Vanmiddag hebben we een nieuw dekbed aangeschaft en voor d'r verjaardag krijgt ze nog een aantal posters. Dan is het helemaal af.
Afgelopen vrijdagavond heeft Tanja d'r collega Carolyn, die eigenlijk een engelse arts is maar die hier al 16 jaar woont, ons uitgenodigd voor Tea. Ook T d'r nieuwe collega was er. Hij heet Michael. Hij en zijn gezin komen uit een gehucht in Idaho (US) en blijven een maand of 5. In de geweldige villa in Lochiel hebben we een prima avond beleefd met zoals je zult begrijpen een behoorlijke mix van culturen (US, UK, kiwi en NL). En het grappige is dat de kinderen dan ook direct contact maken, notabene met z'n allen gaan voetballen in de tuin, en het tot 23:00u hebben volgehouden. Vooral de dampers (een soort broodje aan een stok) in het kampvuur hangen vonden ze prachtig.


Zaterdag hebben we overigens wel de prijs moeten betalen. Toen was iedereen gaar en chagrijnig maar goed dat hoort erbij.
Kijk hier voor een impressie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten