Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


maandag 28 februari 2011

Silverbeet

Het was afgelopen weekend heerlijk weer. Zo'n 20 graadjes... Wat doe je dan als je ega ook nog standby-dienst heeft in het Medical Centre hier 110 meter vandaan? Juist. Rond het huis blijven. En dus nagels lakken, korte broeken aan en 's avonds barbeknoeien. En dat hebben we met de familie Bruin gedaan. Erg geslaagd.
Vrijdag was overigens ook al een geslaagde dag. De kids hadden hun handen vol aan de cadeautjes die in de pakketjes zaten. Dank Pa! Dank Ellen! 's avonds heb ik Sliverbeet gekookt. Wat dat is? Een soort spinazie maar dan wat steviger.


Gisteren was de All Ford Classic Day hier bij ons om de hoek. Een grote, oude auto show. Wij hebben niet zoveel met auto's maar het was wel leuk om 'ns van dichtbij te zien. Ik moet er vandoor. Ik heb dienst in de Toy Library. Belangrijk.
Check this out

1 opmerking:

  1. Silverbeet patties
    • 1/2 cup cooked Swiss chard (oftewel Sivlerbeet), chopped
    • 1 cup bread crumbs
    • 1/4 cupParmesan cheese
    • 1 egg, slightly beaten
    • Salt and pepper to taste
    • 1 cup olive or cooking oil
    Drain chopped cooked chard well. Mix thoroughly with crumbs and cheese. Add egg and seasonings.
    Shape into patties about 1.5cm thick. Fry in hot oil until golden brown on both sides.

    Lekkerder dan gekookt....!

    BeantwoordenVerwijderen