Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


donderdag 10 februari 2011

Daily live

De pret is voorbij. Na 7 weken vakantie moet er weer gewerkt worden. Sam en Marit hebben allebei nieuwe docenten. De oude hebben het veld moeten ruimen. Sam heeft miss H (ook weer zo'n Cluedo naam). Ze werkt al heel lang op school en volgens mij heeft ze de wind er aardig onder. Leuk, goed.
In de klas hebben ze ook een class-muis (Rufus). Die is opgesloten in een soort voetbal zodat ie de hele dag kan rennen. Ik zou niet graag met Rufus willen ruilen. De bal krijgt zo nu en dan een flinke trap. Arm beest. Gelukkig is er hier geen Partij voor de Dieren. 
Marit heeft nu in de ochtend miss Kerry Poulsen. 's middags is er een andere juf. Miss (kip)Kerry P is redelijk nieuw maar erg aardig en heeft voor zover ik het nu kan zien een doordacht plan voor de komende term bedacht. Dat klinkt goed. We zien wel.
Ramon moet nog heel even wachten dan mag ie ook. Z'n uniform is al aangemeten. En bij de 4 Square hebben we al afscheid genomen. Hij is tenslotte bijna 5 en niet 4 (Square).
Na schooltijd wordt er vanaf nu weer gesport. Sam (en straks ook Ramon) hebben op maandagmiddag touch-Rugby. Op dinsdag gaat Sam tennissen, woensdag is Marit aan het dansen en op donderdag zwemmen we voortaan. Het lijkt Heemskerk wel met al die clubjes en verplichtingen. Wat was ook alweer een van de redenen van dit avontuur ???
Klik hier voor de laatste foto's.

dansen bij Valmai Robertson

1 opmerking:

  1. Hallo verre weggers. Ben nieuwsgierig of het jullie al is opgevallen dat het water, b.v in de gootsteen de andere kant opdraait met leeg lopen,hier met de klok mee maar bij jullie, aan andere kant van evenaar net anders.
    Groeten van Oma van Milan

    BeantwoordenVerwijderen