Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


vrijdag 14 oktober 2011

Woodpecker Bay

Afgelopen donderdag hebben we, overigens in het zonnetje, Franz Jozef verlaten. Dat heb je altijd. Ik ben er nu 2x geweest en dat is meer dan zat.
De coastal road richting het Noorden blijft indrukwekkend. De wegen zijn op en top onderhouden, er wordt keurig aangeven wat de aan te houden snelheid m.n. in de bochten is en er ligt geen afval langs de weg.
Een must is de Punakaiki Blowholes en Pancake rocks. We hadden geluk met het weer en het tij. Het ging behoorlijk tekeer en Ramon had 't zelfs over de mooiste track tot nu toe.



Zo'n 15 km daarboven, in Woodpecker Bay, bevond zich onze bach. Als je hebt over een huisje aan zee dan was dit een huisje aan zee.

What a view
Het was wat behelpen met de gasflessen en de generator maar het uitzicht vergoedde een hoop.
Op vrijdag was het 's ochtends opnieuw bewolkt en regenachtig. Dan maar shoppen en de plomp in. Was al weer een tijdje geleden en succes verzekerd. Aan het eind van middag liet de zon zich weer zien. Dan is het met zo'n uitzicht wel erg fijn borrelen.

Hier staan nog meer mooie plaatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten