Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zaterdag 22 oktober 2011

Final Countdown!

Vanmiddag zijn we aangekomen in de op een na grootste stad van NZ: Christchurch. Het is wel even wennen: heeeeel veel mensen, auto's, verkeerslichten en winkels. Tjongejonge wat een drukte. We zijn het duidelijk niet meer gewend. 
Bewust zitten we op een Top10 Holiday Park. Het ligt redelijk centraal, er is veel te doen voor de kinderen en het leek mij wel leuk om de finale van de RWC 2011 morgenavond met wat andere mensen te kijken. Welnu, dat kan. Er is niet alleen een gamesroom maar ook een T.V.room. Leuk.

Van het ei hebben we geen last meer
De unit die we hebben is wel ff anders dan we gewend zijn. We hebben een piepklein balkonnetje (netals in A'dam destijds) en we moeten sinds een jaar weer een trap op! Fijn als je zes koffers op je gemak nog een keer wilt ordenen. Vanmiddag eerst het zooitje naar boven gesleept, maandag kan het weer naar beneden. Wat een problemen zijn er toch in de wereld :-)
Morgen gaan we 'ns bekijken wat er nog over is van het centrum. Ben benieuwd.
Ik weet niet of ik binnenkort nog in staat ben om deze blog bij te werken. Wellicht gebeurt dat pas 19.000 km hiervandaan. In Heemschurch............
De laatste indrukken van gisteren en vandaag staan hierrr

Geen opmerkingen:

Een reactie posten