Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 16 oktober 2011

Abel Tasman

Als onze medelander Abel Tasman een aantal jaar geleden niet zo'n schijtluis was geweest en niet per direct de benen had genomen bij het ontdekken van NZ dan hadden de mensen hier waarschijnlijk gewoon Nederlands gesproken. Dat was wel zo handig geweest.
Anyway, in 1999 toen we hier al eerder waren, hebben we een aantal tracks in het Abel Tasman National Park in de stromende regen volbracht. Nu scheen de zon. Dan ziet e.e.a. er toch een stuk vrolijker en mooier uit. Wat een prachtige kalme, azuurblauwe zee hebben ze hier.


Wat is er fijner dan na afloop van een enerverende dag even af te koelen in je eigen spa:


Hier staan nog meer mooie plaatjes.

ps; Over een klein half uurtje nemen de All Blacks het in de halve finale van RWC op tegen Australie. Feitelijk is dat al de finale. Vergelijk het met een voetbalkraker tussen Nederland en Duitsland. 

1 opmerking:

  1. Prachtige plaatjes weer. Wij kijken hier live naar de halve finale, het staat nu 17-6 voor Nieuw Zeeland, dus dat gaat goed. Het wordt hier op Nederland 1 gewoon uitgezonden. Snap er weinig van, maar we zijn natuurlijk wel voor de All Blacks!

    BeantwoordenVerwijderen