Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zaterdag 8 oktober 2011

Solandra Lodge

Het fietsen zit erop. Fietsen doen we pas in Heemskerk weer. Gisteren hebben we even op onze tanden gebeten en toch nog 27 km gereden. Geweldig..... De track volgt stukken waar geen hond (en auto) komen. Het is zo desolaat en mooi.
Sam was helemaal top. Kilometertellertje op de fiets en maar gaan. Hij kreeg er geen genoeg van. De twee andere apen hebben regelmatig de kinderfiets en tagalong afgewisseld. Maar ook voor hen petje af. In 3 dagen toch zo'n 70 km afgelegd.
De fietsen en de trip was mede geregeld door Steve. Hij heeft én een fietsenverhuurbedrijf én bezit ook een lodge waar we nu 3 nachten zijn. Het is moeilijk om te beschrijven hoe gaaf het is. Je moet het gewoon zelf komen zien.

Vanmorgen zijn we na het ontbijt wat gaan toeren met onze people-mover. We hebben het Blue Lake van St. Bathans gezien (had er nog nooit van gehoord) en later op de middag zijn we gaan curlingen in Naseby. De mussen vielen dood uit de boom, de lucht was strakblauw en wij stonden binnen in een vrieshal te ijskegelen. Het moet niet gekker worden.

Morgen gaan we richting Haast (Westkust), maar haast hebben we niet. Ben je gek.
Deze foto wilde ik jullie niet onthouden.

Makkelijk werk voor Postie 3
Meer indrukken van de afgelopen dagen staan hier

Go All Blacks Go (ze spelen morgenavond tegen Argentinie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten