Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 31 juli 2011

Hangover

We zijn het nog niet verleerd. Feesten en doorzakken. Gisteren vierde een van onze nieuwe vrienden in de brandweerkazerne z'n verjaardag.
Het was een soort themafeest; koop voor 5 dollar geinige kleding bij het Leger des Heils, giet je vol en swingen maar. Nou, dat hebben we gedaan. Het begon al om 7 uur 's avonds. Om 03:30u deden we de ogen dicht. Pff, ik had me toch een paar stalpoten. Vandaag betalen we de prijs maar dat is wel een lekkere.....

De magische datum van 1 augustus is in zicht. Dan verandert voor de dairyfarmers hier alles opnieuw. De koeien gaan een voor een kalf (of soms 2) werpen en daarna begint het melken weer. Een en ander betekent dat het sociale leven op een laag pitje komt te staan en men vrijwel alleen nog werkt. Al het sporten is dan ook binnenkort gedaan. Nog een paar keer net- en voetballen en dan zit het erop.
Vandaag hebben we bij Robert en Annemarie op de boerderij opnieuw wat van het nieuwe leven mogen aanschouwen. De kinderen vinden het geweldig. Ze zijn de hele dag gebleven.



Hier eet Ramon geen karbonaatje, maar eet het karbonaatje Ramon!

Wat overige indrukken van het weekend vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten