Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 10 juli 2011

Cars2

De laatste paar dagen leek het wel herfst. Eerst drizzle, toen showers en later noemden ze het rain. En soms hail. Jammer maar het hoort erbij. Het is niet voor niets zo groen. De bergen hier in de buurt beginnen trouwens wit te zien. Ook is de langverwachte sneeuw om te gaan skieen gevallen rond Queenstown.

Het natte weer zorgde er voor dat het trainen van de kids op donderdag niet doorging en ook het vrijdagmiddag sporten van school viel in het water. Gelukkig is de gymzaal om de hoek (altijd) beschikbaar en activiteiten zijn zo geregeld. Ik heb geholpen met touwtje springen. Wat me telkens opvalt is dat de verschillende jaargangen veel met elkaar doen. Niet alleen sport maar ook bijvoorbeeld buddy-reading vindt elke dag doorgang. Hoe vinden jullie Marit met een beer van een gozer naast 'r?

Nog steeds de hele dag op sokken :-)
Ook zaterdag is er niet gesport. Konden we lekker rustig aan doen. In de loop van de middag zijn we met z'n allen naar Invercargill afgereisd. T is wat gaan shoppen met Mees. Ik heb met de andere kids  Cars2 in de bioscoop gezien. Met alles erop en eraan (cola, popcorn). Het was erg geslaagd.



Vandaag hebben we de ruige kust in de buurt van Tuatapere verkend. Er was zelfs even een zonnetje. Het wandelen van de Humpridge Track staat nog hoog op de agenda. Maar daarvoor is het nu te koud en hebben we teveel kinderen die we 3 dagen moeten onderbrengen. Het is wel een goede reden om toch nog een keertje terug te keren naar Southland.

Wat indrukken van afgelopen week staan hier

1 opmerking:

  1. SNIF....SNIF....En wij maar ruiken....wat is dat toch?? Nu zijn wij er achter, het zijn de sokken van Marit! Hadden het kunnen weten want de lucht was alleen aanwezig wanneer jullie website geopend staat, en dat is vaak, want deze is gepromoveerd tot onze startpagina. (nu dus even niet, eerst schone sokken svp).
    Ik begrijp dat Cars in Nieuw Zealand net zo populair is als bij ons, kids zijn er vol van, je kunt geen speelgoedwinkel betreden of de spellen, dvd's, foto's, etc. van Cars komen je tegemoet.
    Paulus: Je laatste regel in je update beloofd veel goeds! Bij ons momenteel toch wel een paar dagen zomer, Nee, niet Martin, helaas wordt het over een dag alweer minder, maar bodywarmers voorlopig even achter slot en grendel, net als Joran.....
    Groet van Borrel

    BeantwoordenVerwijderen