Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


woensdag 13 juli 2011

Term 2

Het einde van term 2 nadert. Nog een paar dagen school en dan hebben de kids 2 weken (winter)vakantie. Lekker hoor....
Bijkomend voordeel is dat we dan gelijk een paar weken bevrijd zijn van de diverse clubjes en sport. Niet iedereen kan en wil op vakantie en daarom wordt er voor de kinderen tijdens de vakantieperiode best veel geboden. Is het niet hier in het dorp dan is het wel in een dorp verderop of in Invercargill. Met relatief weinig mensen wordt er ongelovelijk veel georganiseerd vind ik.

Waar wij in Nederland niet zo in thuis zijn is het scoutgebeuren. Best jammer eigenlijk. In Otautau is er voor de jochies zelfs een wachtlijst. Sam en Ramon zitten dus niet op Cubs, Keas of Scouts. Marit wel. Zij heeft op woensdagmiddag "Brownies". Ballet was ze zat. In heel NZ zijn er 12.000 meisjes die op de een of andere manier door GirlGuiding NZ worden geprepared for making the most of life ahead. Wat dat is en wat ze precies doen is me niet helemaal duidelijk. Maar ze gaat er graag naar toe. En daar gaat het om...
Wat ik zeker ook toejuich is het bijwonen van feestjes en partijtjes. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen :-)
Sam had vanavond een heus discofeest. Met de worm-dance is hij 2e geworden. Het is een soort buikschuiven en maakt een hoop herrie. Ook voor hem geldt; zolang hij maar lol heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten