Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


maandag 17 januari 2011

Beter duur dan niet te koop

Mees groeit uit z'n kleren. Hij wordt dan ook door mij vetgemest. En daarom stond vandaag in het teken van de aanschaf van kleren voor Mees. Nadat we Sam vanochtend op de tennisbaan hebben achtergelaten (hij heeft een 3-daags gebeuren) zijn we rond 10:00u naar Invercargill gegaan. De V&D's en HEMA's heten hier HJ Smith, The Warehouse (where everyone gets a bargain) en Farmers. We hebben er weer een dozijn speelgoed bij en jawel wat rompertjes en een grotere trappelzak.
Maar we zijn niet alleen met non-food teruggekomen. We hebben onlangs vernomen dat er daar een supermarkt is die een schapje met nederlandse artikelen heeft. Dus wij er heen.
Na 3 maanden verstoten te zijn van ontbijtkoek, appelstroop, HEINZ sandwich spread en hagelslag zal het ontbijt morgenochtend erg lekker smaken. Oh ja, ze hebben er ook lange f(v)ingers.
 
Wauw

Foto's 17 januari


1 opmerking:

  1. Jeuj! Dat is wel even schrikken van die prijzen zeg! Dan geniet je bij elke hap ook evenredig veel meer, hoop ik.

    BeantwoordenVerwijderen