Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


dinsdag 20 september 2011

Wist je dat (3)

Ik loop ruim een week achter. Vandaar de feiten in een notedop:
  • Ramon is een paar dagen ziek geweest. Griep ofzo. Als kinderen op school ziek worden/zijn brengt manusje van alles Maureen ze gewoon met de auto naar huis. Wat een service... Ramon heeft overigens al weer gewoon praatjes voor 10. De griep is over.
  • Ook Mees is wat van de kook geweest. Vast kiezen die doorkwamen. Maar ook hij is weer het mannetje.
  • Wollie zijn staart is er afgevallen. Ze was vanaf de geboorte getaild. Ze ziet er gelijk een stuk 'volwassener' uit.
  • Het is, na een week regen, nu overduidelijk lente. Heerlijk weer en een overvloed aan narcissen (daffodils). Dit betekent ook opnieuw in korte broek naar school en een ontbloot bovenlijf op de trampoline. Dat is overigens wel weer een beetje overdreven, maar goed.
  • Afgelopen zaterdag zijn we opnieuw naar een rugbywedstrijd gegaan. Dit keer Argentinie-Roemenie. Dat de sterkste maar mogen winnen. Ik vond vooral de pauze aangenaam: 
    Vervelend om naar te kijken
    
  • Sam wil graag een nieuwe rugbybal. Maar daar moet je wel wat voor doen. Dus hebben ze zondag eerst onze auto gewassen, toen die van een vriendje en later zijn ze na afloop van de (kerk)mis de autoramen gaan lappen. Niet erg gebruikelijk hier. Wel de moeite waard.
  • De overige foto's staan hier

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten