Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zaterdag 24 september 2011

Farewell Party (1)

Vandaag hadden we een heleboel kinderen over de vloer. Op een gegeven moment telde T er 17. Inclusief die van ons. Dat scheelt.
We hebben een middag met oudhollandse spelletjes georganiseerd; koekhappen (met de echte van Peijnenburg), blikgooien, snoephappen en flessengooien. Alleen het sjoelen ontbrak.
De spullen die we niet mee terug kunnen nemen en die toch nog leuk zijn hebben we ingepakt en verstopt. Succes verzekerd, een beetje Sinterklaas spelen.


Het was een hele geslaagde middag. Een aantal indrukken staat hier

1 opmerking:

  1. Geweldig gewoon! De familie Zwart introduceert Oud Hollandse spelletjes in Nieuw Zeeland. Kunnen die Nieuw Zeelanders ook nog wat van de Nederlandse cultuur leren.
    De laatste werkweek voor Tanja is alweer aangebroken.... Nog een paar weken rondreizen, mooie foto's schieten en dan Hoppa, weer naar het fijne Nederland:) Borrel

    BeantwoordenVerwijderen