Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


woensdag 21 september 2011

RugDoctor

De meeste woningen in NZ hebben vloerbedekking. In sommige ligt het zelfs in de keuken en in de badkamer. Erg jaren '70.
Ook wij hebben in het overgrote deel van de woning vloerbedekking. Mijn 1e keuze is het niet maar met een jochie van bijna 1,5 is het voor een tijdje best knus en warm. En veilig. Ze vallen toch wat minder hard. Maar het is ook onpraktisch. En heeeeeeeeeel vies.
 Ik schat toch in dat in de 10 maanden wij hier nu wonen er 25 glazen (rode) limonade zijn omgedonderd, in ieder geval 1 glas rode wijn en een beker Milo. Als je goed zoekt vind je in het tapijt ongetwijfeld de nodige restjes crackers met vegemite, rasperry jam en vlokken.
Op de dag dat wij vertrekken wordt er 's middags al een schoonmaakploeg ingevlogen. Die krijgen eer van hun werk en hebben vast een of meerdere RugDoctors bij zich. Succes!


Het is niet T die iets voor je rug voorschrijft
Ook Wollie heeft in de woning zijn territorium afgebakend. Kijk maar:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten