Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


vrijdag 9 september 2011

RWC 2011

Het is zover. Er is jaren naar toegeleefd. Vanavond trappen de All Blacks af tegen Tonga.
In 1987, toen het toernooi (voor het eerst) in eigen land werd gehouden, wonnen de All Blacks de Trophy. Daarna waren ze telkens favoriet maar grepen ze keer op keer net naast de titel. Een beetje vergelijkbaar met het NL-elftal. Ze zijn nu opnieuw een van de favorieten. Op 23 oktober a.s. zullen we het weten. Wij slijten dan onze laatste dagen in Christchurch.
Vandaag worden de kiddies in zwart op school verwacht. Voor ons is dat niet zo moeilijk. We zijn allemaal al Zwart (op T na dan).


Morgen gaan we naar een RWC wedstrijd. Om een beetje de sfeer te proeven. Ik heb m'n kilt al klaarliggen. Zoals het hoort draag ik er niets onder. Foto's volgen. De wee-one is er ook al helemaal klaar voor:

1 opmerking:

  1. Dit is natuurlijk waarom jullie het allemaal gedaan hebben, het feit dat jullie voor een jaar in NZ verblijven, en wij al die tijd gedacht hebben dat het eenvoudigweg ging over het feit dat huisartsen als T hard nodig zouden zijn daar:) Nou, doe jullie naam eer aan de komende tijd en support de All Blacks zo hard dat het aan de overkant van de globe ook te horen is.........Borrel en het Glas (we hebben de schade op jullie site inmiddels weer ingehaald na enkele weken verstoken te zijn geweest van al het nieuws dat digitaal de wereld over is gegaan)

    BeantwoordenVerwijderen