Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


vrijdag 22 april 2011

Lucy

Het circus (eigenlijk de Zoo) is compleet. De afgelopen dagen hebben we naast de muis ook nog een hond te logeren gehad. Lucy. Een geweldig beest van 1 jaar oud. Haar baasjes zijn op Easter vakantie. Wij gaan morgen een paar dagen weg. We mochten ook van hun woning op de farm gebruik maken. Dus daar waren ik en de kids de laatste paar dagen te vinden. Konden we ook meteen de kippen, de werkhonden en het varken voeren. De kids hadden de tijd van hun leven. En uiteraard was er nog de motorbike. Sam was er niet vanaf te slaan. Ook Ramon krijgt de smaak te pakken. De helm is nog twee maatjes te groot maar what the heck....

Jong geleerd. Oud gedaan?

Meer indrukken staan hier

2 opmerkingen:

  1. Heel gave foto's weer, en weer voor een aantal dagen alternatieve woonruimte gevonden, wat een leven! Maar ook wij hebben hier de afgelopen week de tijd van ons leven! Het is hoogzomer! Temperaturen van bijna 25 graden en iedere dag volop zon, en het moet nog pasen worden! Op jullie foto's zag ik zo nu en dan toch weer wat warmere kleding tevoorschijn komen, en ik zag zelfs een open haard die aangestoken werd! Jaja, Koning Winter komt eraan! Het gaat jullie nog altijd hardstikke goed zo te zien, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken! Binnenkort de eerste jarigen in de familie Zwart, dit even ter herinnering, je zou het maar vergeten! Oeps, de koeien staan op springen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanuit een zonnig en warm Heemskerk fijne paasdagen gewenst! Leuk om weer te lezen over jullie boeren avonturen. Die crossmotor ziet er ook wel heel stoer uit. Erg leuk voor de kinderen om dat allemaal mee te maken, met al die dieren om hun heen. En ik zie dat Paul ook al aardig landelijk bezig is, hij trekt de groente gewoon uit de grond. :-)
    Ik hoop dat jullie nog een poosje aardig weer hebben, maar zo'n houtkacheltje is ook wel gezellig. Tot de volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen