Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zaterdag 9 april 2011

Green Frog

Hoe vinden jullie Mees? Prachtige outfit he? Custom made.

Het zit als gegoten!
We hebben een lekker weekje achter de rug. Op maandag kreeg Ramon z'n eerste certificaat.
Reden: "pointing to each word as he reads". Hij is heeeeel geconcentreerd bezig. Voorts ga ik tegenwoordig met Mees 2 keer in de week naar het Playcentre. Hij vindt 't daar geweldig en dat is het ook. Ze hebben daar heel veel speelgoed en ruimte om te spelen. Ook hij zit al aan de crackers met Vegemite!
De laatste weken op school van deze term zijn aangebroken. Nog even en we hebben 2 weken vrij. Gaan we weer even weg. En we mogen op Rufus passen. De muis. Die nemen we gewoon mee. Dat gaat helemaal goed komen.
Ook de nodige logeerpartijtjes ontbreken niet. Rebecca was vannacht bij ons en nu is Marit bij Rebecca.
En altijd lastig. Old Boys Chelsea thuis. Uitslag 14-0. Sam heeft er opnieuw 7 in het netje geschoten.
En dit? Ook erg gaaf.




Bekijk de foto's als je wilt. Ze staan hier


1 opmerking:

  1. Ha luitjes! Hoe gaat het daar! En jullie maar zeggen dat jullie niet sportief zijn! Ik zie alleen maar sportieve uitspattingen van die kids van jullie! Marit op ballet, Sam op de motor, duatlon,... etc... etc! Ongekend! Lopen jullie zelf nog steeds hard of laten jullie dat ook aan de kids over?

    En die Mees...! Teun zag laatst een foto van hem en die zei: "wie is dat?" Hij had hem niet herkend, zo groot is die geworden! Was gister bij Evita (dochter van mijn zusje) op haar feestje en die past volgens mij wel 2x in Mees!
    Nou, geniet lekker van jullie vakantie! Ik kan het hier aan de andere kant van de bol bijna voelen hoe jullie van jullie tijd in NZ genieten!!! Dikke kus, F+M

    BeantwoordenVerwijderen