Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 20 maart 2011

Voorlopig de laatste?

Ik hoor het je denken... Geen berichtjes meer op de blog voorlopig? Tuurlijk niet.
Voorlopig de laatste barbeque in NZ. Althans dat denken we. In NL worden de dagen langer en het weer eindelijk beter, hier hebben we 's avonds de haard aan en moeten we de wekker zetten omdat het 's ochtends nog zo lang donker is. En een verschil in temperatuur. Overdag is het vaak nog rond de 20 graden. 's Nachts zo rond de 4. Het hele huis kent enkel glas en is vrijstaand. Dat wordt nog wat als het straks echt gaat vriezen. Enfin, dat is voor latere zorg.
Wij hebben een fantastisch weekend achter de rug. Bij de Toy Library kun je een Bouncing Castle huren. Past makkelijk in de voortuin. En wat dacht je hiervan. Een omgebouwde auto die als barbeque dient. Past ook makkelijk in de voortuin.


Erg leuk. Het feestje van Marit en Ramon was erg geslaagd. Een beetje jammer dat er niemand uit NL is langsgeweest.
Vandaag zijn we nog in Thornbury beland. Daar was een tractorshow. Voornamelijk hele oude voertuigen. Je verzint het niet.



Voor een impressie klik hier

1 opmerking:

  1. Ha Familie!! Wat jammer dat ik nu pas lees van het feestje van Marit en Ramon, daar hadden wij natuurlijk absoluut zin in gehad ware het niet dat we zelf pas net terug zijn van een wereldreis van vier dagen naar Praag! Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens zo dat we nooit op kinderverjaardagen ontbreken dus was het des te meer reden om jullie kant uit te komen.......Tja, zonde, hopelijk volgend jaar beter, O nee, dan zijn jullie alweer in Nederland....... Nou, ben blij dat het toch nog zo'n geweldig feest is geweest! De Nieuw Zeelanders zijn hun tijd trouwens ver vooruit met al die trekkers! Wel jammer dat de BBQ bij jullie richting opslagplaats moet, die van ons zijn we juist uit het stof aan het uitgraven om deze zomer volop te gaan gebruiken, vandaag zou het al bijna zo ver kunnen zijn, tis inmiddels lekker lenteweer, 15 graden, geen wolk aan de lucht dus volop zon! Maar een ding moeten we jullie toch nageven: Het is wel een geweldige BBQ die jullie hebben staan, wat een exemplaar! Lang leve de braadworsten en een warme groet van Borrel!

    BeantwoordenVerwijderen