Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


maandag 28 maart 2011

Pounawea

Ik had ze ooit eens op Animal Planet gezien. In een documentaire. Toen vielen ze pinquins aan en vraten ze op. Nu waren ze er echt. Twee stuks. Eentje lag er te luieren op het strand en de ander kwam net de zee uit. Echte sea-lions. Dus niet van die schattige zeehondjes. Nee zeeleeuwen! Ze wegen wel 200 kilo en zijn immens.
Daar sjokt ie over het strand
In Suray Bay (vlakbij Cannibal Bay (leuke naam)) komen ze vaker. Daar waren we gisteren. We moesten er hoognodig weer eens op uit. Dus afgelopen zaterdag zijn we opnieuw naar De Catlins gegaan. Dit keer in het noorden in Pounawea. Het ligt op zo'n 2 uurtjes rijden van Otautau. Jack's Blowhole is een must, net als Kaka Point. We hebben weer behoorlijk gewandeld. Heerlijk. En het Holiday-house was weer van alle gemakken voorzien. Ik zou haast zeggen, uiteraard een open haard en dit keer zelfs een biljartkamer. Altijd leuk.

Als je/ze Vegemite lekker gaan vinden moet je oppassen. Dat beginnen ze echte kiwi's te worden.  

Niet te hachelen
Bekijk hier de overige foto's van afgelopen week.

1 opmerking:

  1. Prachtige foto's vanuit het Blowhole. Lijkt wel de Britse krijtkust. Zomer is definitief voorbij, toch? Wij nemen het stokje over.
    Mees ziet er prachtig uit. Hij heeft 10 meer haar dan onze roodharige Renske.
    Take care there, en je las het: If it's Yellow, let it mellow!

    Groetjes, Sandor

    BeantwoordenVerwijderen