Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


dinsdag 8 maart 2011

Bake for Quake

De aardbeving van 2 weken geleden houdt de gemoederen nog steeds erg bezig. In sommige wijken in Christchurch is nog geen electriciteit, water en/of sanitair aanwezig. Veel mensen zijn de stad ondertussen gevlucht. Het schijnt dat 10.000 woningen moeten worden afgebroken. Ook wij hebben er zijdelings mee te maken. Zo is er hier in het dorp een aantal families tijdelijk komen wonen. Vaak hebben zij hier familie of vrienden. En de Christchurch kinderen zitten ondertussen op Otautau-school.
Afgelopen vrijdag (Ramon's eerste dag) was een Mufti-day. Dus (helaas) geen uniform voor Ramon maar een zwarte broek en rood shirt (de kleuren van Canterbury). Een ieder werd verzocht 2 dollar te doneren en ook de opbrengst van de ijsjesverkoop van j.l. vrijdag gaat naar het Christchurch-fonds.
Hieronder een impressie van Ramon's eerste dag (afgelopen vrijdag).


Als je goed zoekt vind je ze alle 3



Zwart en rood (Canterbury kleuren)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten