Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


donderdag 17 maart 2011

Athletics Day

Het stond al lang op de agenda; Athletics Day (vrijdag 11 maart).
Maar omdat het toen pokkeweer was werd het uitgesteld tot de eerstvolgende mooie, droge dag. Dat had maandag j.l. kunnen zijn alleen hadden de Erwin Krollen regen en gustie winds voorspeld. Niet dus. Dinsdag was echt druilerig maar woensdag (gisteren dus) was het heerlijk weer en kon de Athletics Day doorgaan. In ver- en hoogspringen blinken de Dutchies niet uit maar met hardlopen kunnen ze aardig meekomen. Alledrie in de finale! Sam werd uiteindelijk 4e, Marit 3e en Ramon ook 4e. Net niet goed genoeg om volgende week mee te kunnen doen aan de Western Athletics Day.
Ook wel net zo rustig ;-)



Zo'n sportdag kan niet doorgaan zonder hulp van verschillende ouders. Dus nadat ik Mees in de sandpit had gezet ben ik gaan barbeknoeien. In het zonnetje heb ik 100 sausages gebakken. Geweldig!

Hier staan nog wat foto's (Otautau Athletics)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten