Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 28 augustus 2011

Southland Stags

Vanmiddag was het zover. De allerlaatste wedstrijd van de Southland Stags van deze competitie in eigen stadium.


Er stond niet zo veel meer op het spel. De Stags (een stag is een mannelijk hert) staan al een tijdje laatste in de poule en de Ranfurly shield (die ken je toch wel he?) zijn ze onlangs kwijtgeraakt maar dat mocht de pret niet drukken. Het was heerlijk weer en bijzonder om Rugby Park Stadium (Invercargill) van binnen te mogen aanschouwen. Het lijkt een beetje op het oude Sportpark Schoonenberg (homebasis van Telstar); het is klein, alles is een beetje oud en het oogt wat primitief. Het rugby zelf kan ons nog niet echt bekoren. Het spel ligt vaak stil en er zijn weinig echte hoogstandjes te aanschouwen. Het is vooral een kwestie van de beuk erin.
Maar ach, T d'r collega was er ook en de Manson's waren ook van de partij. De 3e helft (diner in The Cabbage Tree) was misschien nog wel de leukste.
Check this out

Een Stag




1 opmerking:

  1. http://www3.casrc.nl/teams/guppen
    Milan (en wij) zijn voor, hoewel hij voetbal bij Ado 20 natuurlijk nog wel erg leuk vindt....

    BeantwoordenVerwijderen