Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


maandag 15 augustus 2011

IJsvrij

Een polarstorm (vanaf de Antarctic) zorgt sinds gisteren voor de nodige overlast. Al een week geleden werden de eerste waarschuwingen afgegeven. En ik moet zeggen, ze zitten er weinig naast (Metservice). Er ligt een dun laagje sneeuw/ijs. Wij weten nu beter. Oppassen geblazen. 
Al om 7:51u ontving ik vanmorgen onderstaand smsje. Zo'n 60% van de kinderen komt met de bus. En als die niet rijdt houdt het op.
We hebben gewoon een langer weekend. Na woensdag wordt het weer beter. Tot die tijd liggen we onder de wol. Lekker hoor.


1 opmerking:

  1. He t weer in Nieuw Zeeland is hier zelfs nieuws op het journaal. Met name dat het noorder eiland helemaal ontwricht is en dat jullie een 'dik pak sneeuw' hebben. Succes dus daar en hier is het (eindelijk) 22 graden en 's een keer geen wilkendek.
    Tjuuz, Sandor

    BeantwoordenVerwijderen