Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


donderdag 26 mei 2011

Stilte voor de storm

We hebben een druk weekend voor de boeg. Wat allemaal vertel ik nog wel een keer. Maar als het zou kunnen zou ik graag wat voorslapen. Maar de dokter heeft aangegeven dat dat niet kan en onzin is. Dan maar niet.
Wie ook een drukke week, weekend en de komende 18 jaar voor de boeg hebben zijn Gwen en Cor. Zij hebben onlangs Wessel ter wereld gebracht. We hebben 'm zojuist grondig via Skype kunnen bekijken. Hulde. Wat een schatje!

Geniet ervan!
Western Cross Country afgelopen maandag was genieten. Het was een prachtige dag met een sterk deelnemersveld uit de omgeving. Ik noem een paar dorpen; Nightcaps, Ohai, Riverton, Tuatepere en Blackmount. Sam heeft alles gegeven maar heeft zich niet kunnen kwalificeren voor de Southland Cross Country. Volgend jaar dan maar.
Ik ben verder met Mees twee keer op het Playcentre beland. Hij vindt 't daar geweldig. Met behulp van het kaartje uit Heemskerk hebben we de andere kinderen kunnen vertellen waar de Ruyn acker ligt. En de nieuwe spiegel is ook een succes.

Meer indrukken staan hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten