Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 1 mei 2011

Bonfire

De vakantie zit er bijna op. De lunchboxes voor morgen staan al klaar. En het uniform ligt gereed. En Rufus mag ook terug naar z'n thuis.
Afgelopen week was heerlijk. 's Nachts was het rond het vriespunt of net daaronder (brrr) maar overdag een skyblauwe hemel met een heerlijk zonnetje. Het was soms echt warm. Ik heb met de kids nog een paar dagen op de boerderij doorgebracht en een dagje aan het strand in Riverton. Sam is in zee kopje onder geweest.
Zaterdag stond in het teken van Netball van Marit. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd (het was denk ik 0-16).
Terwijl jullie in Nederland je gereed maakten voor Koninginnedag 2011 hebben wij een kampvuurtje (bonfire) gestookt. Op het terrein van Robert en Annemarie was laatst een flinke boom omgewaaid; deze is in mootjes gehakt en op een mooie windstille avond ging (zaterdag dus) ging de fik erin. Zij zorgden voor het spektakel. Wij voor de pizza's en drank. Het leek een beetje op de kerstbomenverbranding. Erg gaaf.

Het vuur reikte wel zo'n 4 meter hoog
Vandaag had T een lunch. Met wat dames. Aan het eind van de middag zijn de rollen omgedraaid. Toen ben ik met diezelfde dames naar een echte Netball game geweest. De Southern Steels speelden opnieuw in Invercargill. Ik begin het spelletje nu te snappen. Het is een mix van basketbal, korfbal en handbal. De Southern Steels zijn flink ingemaakt. Het Netball seizoen zit er (gelukkig) op. Ik hoef er niet nog een keer heen.

Bijgaand wat foto's van afgelopen week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten