Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 29 mei 2011

Offspring

Sinds vorige week hebben we op zondagavond een klein probleem. Onze favoriete serie is niet meer op de buis.

Het seizoen zit erop. Het is de Australische versie van de co-assistent. Erg Endemols. Erg leuk. Om op zondagavond toch voor de buis te kunnen hangen hebben van de week het hele seizoen op dvd gekocht. Heerlijk. Geen schreeuwerige reclameonderbrekingen meer. 656 minutes amusement to go. Hoeveel zondagavonden zijn dat eigenlijk?

Marit hebben we dit weekend amper gezien. Alles stond in het teken van de balletvoorstelling 'The Amazon Adventure & Coppelia' (alleen die naam al). Het geheel wordt aangestuurd en verzorgd door de 85 jarige Mrs Robertson. Ze doet 't al voor de 70ste keer. Een hoop gedoe voor 2 minuten on stage maar goed, ze kon logeren bij haar vriendinnetje Rebecca.
Dat vergoedde alles. Kijk of je haar ziet. Ze is een van de girls met de poles. In het oranje!



Geloof 't of niet maar ook wij hebben zaterdagavond gedanst; schotse dans. T d'r collega is 50 geworden en dat moest gevierd. Het was een nogal bizar en on-nederlands feestje zal ik maar zeggen.

Vandaag was fijn. Het was heerlijk weer en de kids hebben zich lekker op en rond het huis vermaakt.
Hierbij een indruk van de laatste dagen 

1 opmerking:

  1. En daar was Marit dan, moesten even goed kijken voor we haar zagen, maar ineens, kiekeboe! Goed optreden Marit! Nu zijn we natuurlijk ook reuzebenieuwd naar de Schotse dansuitvoering van P & T. Morgen dat filmpje geplaatst Paulus?

    BeantwoordenVerwijderen