Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 22 mei 2011

Cross Country (Western)

In Nederland heet het veldlopen. Na de Atletics van maart wordt er op school opnieuw in regionaal verband gesport. En dus rennen de kinderen eerst een stuk door een weiland dan door een bos (heuveltje op, heuveltje af) en waden ze zich ook nog door een riviertje. Degene die bij de beste van hun jaar eindigen mogen opnieuw aantreden voor Western Southland en daarna eventeel Southland.
En het vindt allemaal hier in Otautau plaats.
Kijk Ramon eens gaan.....



Sam heeft zich gekwalificeerd en moet morgen weer aan de bak. Hardstikke gaaf!
Ik begin me wel een beetje af te vragen of de mensen hier niet teveel sporten op jonge leeftijd. En dat men er op latere leeftijd helemaal klaar mee is. Want na de Amerikanen schijnen de Kiwi's de dikste mensen van de aardbol te zijn. En ik heb ze gezien. Dik, dik. Bewegen ho maar en alles, maar dan ook alles doen ze hier met de auto. 

We hebben een rustig weekend achter de rug. De voetbal was afgelast. Het veld was (nog) te nat. Netball van Marit ging wel door (0-4 verloren). Vandaag hebben weer eens een track gelopen. Wat indrukken staan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten