Welkom!

Op 26 oktober 2010 hebben we Nederland verlaten. Via Frankfurt, Singapore, Sydney, Christchurch en Invercargill zijn we begin november in Otautau aangekomen. T zal een jaar aan de slag gaan als huisarts in het Medical Centre. Flip zal het huishouden bestieren. Een hele onderneming!

Ondertussen zit het jaar er (alweer) op. Op 25 oktober 2011 zijn we weer (veilig) op Nederlandse bodem aangekomen.
Holymoly, wat hebben we een geweldig jaar gehad!


zondag 31 oktober 2010

Finally arrived!

Joehoe....
Na een zeer enerverende (mid)week zijn we zojuist op de plaats van bestemming aangekomen (Otautau Southland - 19C). Het is met recht het eind van de wereld.

En geloof het of niet; we waren nog niet binnen of er er stonden allemaal uitgedoste kindertjes voor de deur. Trick or treat............ Is het net Halloween. Hebben wij dat. Gelukkig heb je met 4 koters vaak zelf ook een halve Jamin in huis dus dat zat wel goed. 

Plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden dus ik zal er zo dadelijk wat aan toe voegen. Maar om de reis enigszins uit te drukken. Wat een lange zit (eelt op de billen) maar oh wat hebben we gave dingen gedaan. Dus we klagen niet. De kids hebben zich in het vliegtuig echt superlief gehouden. Hulde aan de Nintendo! En Mees al helemaal. Hij heeft geen enkele keer gehuild. Het is ook allemaal zo interessant en nieuw voor hem. Je kunt ook wel stellen dat we een bezienswaardigheid waren op en rond het vliegtuig (met 4 kids).




En de drie dagen die we met de familie Bogers in Sydney hebben doorgebracht waren cool! Check this out Belevenissen Sydney

De familie Bogers heeft ook hun eigen weblog: Bogers in Sydney
En wat dacht je van deze surf-dudes op Palm Beach....



Nu gaan we zo eerst naar bed. Niet Skypen ajb!
De jetlag is er nog. We zijn 12u verder dan in Nederland. Wordt vervolgd. Later xxx

4 opmerkingen:

  1. Heel leuk om de eerste tekenen van leven uit het verre Otautau te kunnen lezen hier. Internet is er dus kennelijk al wel aan het eind van de wereld. Wanneer kwam ook alweer de riolering? ;-) Wat fijn dat het allemaal zo goed verlopen is, echt een compliment voor die prachtige kinderen van jullie. We houden het blog hier scherp in de gaten en hopen gauw op meer tekst met plaatjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook wij zijn heel gelukkig dat de reis zo goed verlopen is en geloof het of niet, zelfs zonder jullie weten wij ons toch nog te vermaken in dit natte land, hoewel, jullie zijn natuurlijk nog maar net vertrokken...........
    Enfin, wij gaan jullie natuurlijk op de voet volgen komend jaar......... Gave foto's overigens........Enneh....Willen jullie ons de komende tien uren svp niet Skypen, want wij gaan zo te bed en het kan wel even duren voor wij daar weer uitstappen..........Tot gauw! Groet van Borrel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke fotoos en blij dat jullie een goede reis hebben gehad! We gaan jullie op de voet volgen, Milan vraagt elke dag of er al een bericht is en wilde het volgende even kwijt:
    Is het heet in Australie en Nieuw Zeeland? Zaterdag moest ik voetballen en toen tegen Tom en toen verloor ik en jammer dat je er niet meer bent want jij kan heel hard rennen en dan hadden we gewonnen.
    Groetjes en heel veel plezier/geluk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat jullie via een tussenstop eindelijk op jullie "verder kan je niet gaan"- bestemming zijn aangekomen.
    Maar met internet lijkt het weer aan het einde van de straat en op het strand van Wijk aan Zee.
    Bart is zaterdag jarig, dus Sam, als je zin hebt kom maar even langs....
    Het gaat jullie goed.

    Fam. van der Wal (walweb.nl)

    BeantwoordenVerwijderen